Přeskočit na hlavní obsah

Školní projekt VIRTUÁLNÍ FIRMA

Jako VIRTUÁLNÍ FIRMU jsme si vybrali pivovar - vařili jsme pivo. Protože jsme Gymnázium Arabská a sídlíme na ulici Arabská č.14, snažili jsme se vyrobit polotmavého Araba se stupňovitostí 14! Pivo se jmenuje KANTOR. Myslím, že se to povedlo :-)






Komentáře

  1. Zajímavý projekt. Takový správně učitelský. Taky u nás ve škole občas děláme v občance projekty s virtuálními firmami, případně i projekty. Pár let zpátky se do toho zapojilo i město a přišlo se podívat a podpořit vedení při prezentacích. Letošní ročník to bude zaměřené pravděpodobně spíše na "nekalé podnikání", jestli se to dá tak říct. Nebo na takovou tu šedou zónu. Třeba jako poskytnutí sídal firmy a tak podobně. ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Keramika Maříž

Líbí se vám tento druh keramiky? Lidé ji buď obdivují anebo zatracují. Je to podbízivý kýč, nebo umělecké dílo? Nebo jen pěkný hrnek?

Peníze a životní štěstí

Dnes se mě můj syn zeptal, zda lidé, kteří mají hodně peněz, jsou také více šťastní. Samozřejmě, že ta jeho otázka nebyla přesně taková, jak jsem ji zde "upravil", ale hlavní pointa v ní je! Hned jsem mu to chtěl vysvětlovat, ale uvědomil jsem si, že: 1. nevím, jak bych to šestiletému klukovi vysvětlil 2. de facto, a to je horší, neznám na tuto otázku správnou odpověď !!!

Gymnázium Arabská

Gymnázium Arabská,  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.