Přeskočit na hlavní obsah

Vulgarity v politice

Na vlně Donalda Trumpa teď jedou různí politikové z českého politického rybníčku; využívají "moderní komunikační nástroje" (či nástroje moderní komunikace?), jako jsou FB či Twitter. Výsledek je pak pro průměrně vzdělaného pozorovatele české politické scény (možná trochu) překvapující a alarmující, ale především trapný! Tyto bonmoty, literární kousky, rádoby  informační střely zavánějící plebejstvím a malostí způsobí možná chvilkový rozruch, který se ale dozajista nezbaví odéru již zmíněné trapnosti. Nic víc.
Proč k tomu dochází? 
Řekl bych, že to má na svědomí PR tým každého "významného" politika, složený bezesporu z COOL mladých a nadějných lidí - kreativců s velkou dávkou sebevědomí a neomezenou zásobou anglických výrazů. Bohužel (i díky částečné nevzdělanosti a nezkušenosti) tento tým pak udělá z konkrétního politika šaška a panáka, jehož vyčpělá autorita a respekt mizí v české kotlině jak ranní mlha...
Holt Donald není Bohouš a Česko není Amérika.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Keramika Maříž

Líbí se vám tento druh keramiky? Lidé ji buď obdivují anebo zatracují. Je to podbízivý kýč, nebo umělecké dílo? Nebo jen pěkný hrnek?

Street photography

Až mobil mi "pomohl" k cestě k street fotce. Nosím ho kdekoliv a najednou se mi otevřela široká paleta "života na ulici". Nikdo se nepřetvařuje, nikoho nezajímám. Telefon v mých rukou nikoho neirituje - splývám s davem. I proto jdu do iphonu - lepší foťák třeba bude znamenat lepší fotky:-)

Gymnázium Arabská

Gymnázium Arabská,  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.