Přeskočit na hlavní obsah

Proč trenér, který se dostane s týmem mezi nejlepší fotbalové kluby Evropy nemůže svůj tým trénovat?

Kauza trenér Holoubek (AC Sparta Praha) leccos vysvětluje. Zatímco experti, trenéři i veřejnost volají o centrálním systému trénování, jaký je třeba v Německu, volají po vzdělávání neprofesionálních trenérů –rodičů, aby hned od mládí byli fotbalisté správně vedeni, tam nahoře RYBA SMRDÍ OD HLAVY!!! Je paradoxní, že trenér Sparty, který má viditelné a neoddiskutované úspěchy nemá šanci získat profilicenci, zatímco pánové Rada, Chovanec či Straka, o jejichž trenérských kvalitách a minimálním fotbalovém intelektu, který je důležitý pro koučink na reprezentační úrovni LZE JEDNOZNAČNĚ POCHYBOVAT!!! Uzavřený systém, kde nemá normální smrtelník šanci získat profilicenci, i kdyby byl s týmem MISTR SVĚTA, je mafiánský, kamarádíčkovský a hlavně EXTRÉMNĚ KORUPČNÍ!!! Až budeme zase brečet, že nemáme hráčskou kvalitu, která by se vyrovnala nejlepším fotbalovým národním týmům, ptejme se, proč trenéři těch nejmenších jsou nedostatečně a nebo vůbec honorováni a proč profilicenci může získat snad jen bratr či bratranec Pelty, Berbra….

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Keramika Maříž

Líbí se vám tento druh keramiky? Lidé ji buď obdivují anebo zatracují. Je to podbízivý kýč, nebo umělecké dílo? Nebo jen pěkný hrnek?

Peníze a životní štěstí

Dnes se mě můj syn zeptal, zda lidé, kteří mají hodně peněz, jsou také více šťastní. Samozřejmě, že ta jeho otázka nebyla přesně taková, jak jsem ji zde "upravil", ale hlavní pointa v ní je! Hned jsem mu to chtěl vysvětlovat, ale uvědomil jsem si, že: 1. nevím, jak bych to šestiletému klukovi vysvětlil 2. de facto, a to je horší, neznám na tuto otázku správnou odpověď !!!

Gymnázium Arabská

Gymnázium Arabská,  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.