Přeskočit na hlavní obsah

Sobotní grilování

V sobotu budu grilovat s Vladanem.
U Vladana.Maso na grilu zásadně obracejte kleštěmi, nepoužívejte vidličku. Štáva by vytekla.
Ne , fakt, vážně, Vladan mě de facto ke grilování přivedl. Milý čtenáři, neber to teď s žádnou nadsázkou ani ironií, Vladan u grilu, tu je jako Jarda Jágr u puku!!!
Vladan v pátek večer griluje se Zdeňkem Pohlreichem v TV, v sobotu budeme grilovat spolu. Už se těším na Vladanovy speciality!!!Ňam:-)Maso na grilu zásadně obracejte kleštěmi, nepoužívejte vidličku. Štáva by vytekla.Maso na grilu zásadně obracejte kleštěmi, nepoužívejte vidličku. Štáva by vytekla.Maso na grilu zásadně obracejte kleštěmi, nepoužívejte vidličku. Štáva by vytekla.Hotový steak se má nechat po sejmutí z grilu chvilku odpočinout, aby se šťáva rozlila zpět do celého steaku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Velikonoční fotografování

V pondělí bylo úžasné světlo a my jsme si udělali s rodinou procházku do lesa.

Keramika Maříž

Líbí se vám tento druh keramiky? Lidé ji buď obdivují anebo zatracují. Je to podbízivý kýč, nebo umělecké dílo? Nebo jen pěkný hrnek?

Školní projekt VIRTUÁLNÍ FIRMA

Jako VIRTUÁLNÍ FIRMU jsme si vybrali pivovar - vařili jsme pivo. Protože jsme Gymnázium Arabská a sídlíme na ulici Arabská č.14, snažili jsme se vyrobit polotmavého Araba se stupňovitostí 14! Pivo se jmenuje KANTOR. Myslím, že se to povedlo :-)